2024 ABB Formel E verdensmesterskabet 13. og 14. afd. Portland

2024 ABB Formel E verdensmesterskabet 13. og 14. afd. Portland

Portland E-Prix: Dobbelt Da Costa – VM-spændingen spidser til

Det blev Antonio Felix da Costa, der kørte sin Porsche racer til sejr i begge VM-løb i den nordamerikanske storby, Portland. Det var Da Costas tredje sejr i træk, og det kan næsten lyde som om, at der er opstået ”Formel 1 tilstande” i Formel E, med den samme vinder stort set hver gang. Men på ingen måde. Faktisk er spændingen forud for VM-finale løbene i London d. 20 og 21. juli spidset så meget til, at ikke færre end 7 kørere nu kan blive verdensmester 2024.

2024 ABB Formel E verdensmesterskabet 11. og 12. afd. Shanghai

Shanghai E-Prix: Evans og Da Costa vinder forvirrende race

Peloton race er nyt i Formel E, men for tiden er det reglen mere end undtagelsen. Derfor er uforudsigeligheden stor, løbene spændende og til tider også lettere forvirrende. Derfor: Ekstra stor respekt til Mitch Evans og Antonio Felix da Costa, der kørte deres Jaguar henholdsvis Porsche til sejr i de to kinesiske afdelinger af Formel E verdensmesterskabet.

2024 ABB Formel E verdensmesterskabet 9. og 10. afd. Berlin

Berlin E-Prix: Jaguar skyder på ny helt til tops

Der var masser af underholdning for de mange tilskuere i den historiske Berlin Tempelhof Lufthavn, da 9. og 10. afdeling af ABB Formel E verdensmesterskabet fandt sted i høj forårssol og med ligeså højt humør banen rundt. Det var igen Jaguar, der scorede højest, og da weekenden var til ende, havde det britiske team øget sit forspring i den samlede stilling, og Jaguar-køreren Nick Cassidy overtaget føringen i kørernes VM.

2024 ABB Formel E verdensmesterskabet 8. afd. Monaco


Monaco E-Prix

Jaguar triumf i Monaco: Når man er to, kan man få det hele…

Når man er to, kan man få det hele – selvom man skal dele. Citat: Shu-bi-dua. Det er så sandt, som det er sagt, hvad Jaguar-teamets to fabrikskørere, Mitch Evans og Nick Cassidy dokumenterede, da Evans vandt Monaco E-Prix og Cassidy gjorde det til en total Jaguar triumf, ved at hjælpe sin team-kollega til sejr og selv indtage 2. pladsen.

2024 ABB Formel E verdensmesterskabet 6. og 7. afd. Misano

Misano E-Prix:

Nissan og Porsche triumferer i Italien

Enden er god, når alting er uforudsigeligt

I weekenden første løb vandt Oliver Rowland i Nissan, da Antonio Felix da Costa i Porsche blev diskvalificeret. Og i weekendens 2. løb var Rowland tæt på sejr. Men en datafejl tømte øjensynligt Nissan raceren for strøm på løbets sidste omgang, og sejren gik i stedet til…Porsche, denne gang med Pascal Wehrlein i cockpittet. Et skørt udfald, som selv ikke den mest forudsigende kunstige intelligens kunne have regnet sig frem til, for i virkelighedens verden er enden ind imellem uforudsigelig, selvom den er god.