First Test: Toyota Proace City Electric

Elektrisk bil til snarlig levering

Med al den usikkerhed og alle de forbehold, som den internationale verden påbyder i denne uforudsigelige tid, vil man kunne få leveret sin nye elektriske Toyota i august, hvis man skynder sig at bestille den lige nu. Det er en af de interessante udmeldinger, Toyota kunne komme med ved presse-lanceringen af fabrikkens første serieproducerede fuldt elektriske bil.

First World Test: Mazda CX-60 2,5 e-SKYACTIV Plug-in Hybrid AWD

Et nyt skridt på premium vejen

Det er nogle år siden, at det begyndte at være åbenlyst, af Mazda havde ambitioner om mere end blot at være ét ud af mange mainstream bilmærker. Vel vidende at det ikke er en proces der fuldføres over kort tid og at såvel begrebet ”premium” som det, der ligger under derfor, til stadighed er uforanderligt, har Mazda fulgt sin egen vej, og meget tyder på at den er den helt rigtige.

Biltest: Lexus UX 300e Luxury

Luksuøs elektrisk hverdagsbil

Markedet bugner af kompakt til mellemstore elbiler i 3-400.000 kroners prisklassen. Ikke mærkeligt, for med afgiftsfritagelse bliver prisforskellen markant mindre på elbiler end konventionelle biler eller hybridbiler, som er fuldt afgiftsbelagte. De har dog alle uden undtagelse en udfordring på rækkevidden, for det er fortsat infrastrukturen, opladningshastigheden og batterikapaciteten, der sætter begrænsningerne. I den luksuøse ende er Lexus UX 300e imidlertid et stærkt tilbud.

First test: MG5 Electric Luxury 61,1 kWh

Elektrisk familie cruiser til fornuftspris

Parallelt med at MG har givet deres crossover ”ZS EV” et kraftigt facelift lanceres nu også en regulær ”danskerbil”, oven i købet til ganske fornuftige priser. Bilen er døbt MG5 og den er ganske enkelt den første regulære fuldt elektriske stationcar i mellemklassen. Og traditionelt har netop stationcars i den kategori over årene vist sig som den foretrukne løsning for danske bilkøbere.

Biltest: MG ZS EV Luxury 69 kWh

Markant facelift giver nye muligheder

Det er kun to år siden MG blev relanceret i Danmark efter dog at have været på andre markeder et stykke tid. Og ved samme lejlighed dukkede den trods alt ret nye fuldt elektriske ZS EV op hos de nyudnævnte MG forhandlere. En anderledes bil med en flot arv og et vist nostalgisk look. Det sidste er helt ændret i den faceliftede version, men det handler ikke kun om udseende, også mulighederne er blevet større.

POPULÆRE VIDEOER