Lexus RX 450h S Hybrid - Biltest

Biltest: Lexus RX 450h F Sport S Hybrid

Delikat miljøoptimeret luksus SUV

Lexus er som bekendt tilbage i Danmark. Og de har fuld fart på med stribevis af luksuøse miljøoptimerede tilbud i premium-kategorierne. En af dem er den store RX450h, som med selvopladende hybridmotor kører 12,7 km/l. Men det er da ikke imponerende? Jo, hvis man sætter perspektivet rigtigt.

Lexus UX 300e - Biltest

Biltest: Lexus UX 300e Luxury

Luksuøs elektrisk hverdagsbil

Markedet bugner af kompakt til mellemstore elbiler i 3-400.000 kroners prisklassen. Ikke mærkeligt, for med afgiftsfritagelse bliver prisforskellen markant mindre på elbiler end konventionelle biler eller hybridbiler, som er fuldt afgiftsbelagte. De har dog alle uden undtagelse en udfordring på rækkevidden, for det er fortsat infrastrukturen, opladningshastigheden og batterikapaciteten, der sætter begrænsningerne. I den luksuøse ende er Lexus UX 300e imidlertid et stærkt tilbud.

Lexus NX 450h+ - Biltest

First World Testdrive: Lexus NX 450h+ AWD

Meningsfuld og luksuøs plug-in hybrid

Når den helt nye Lexus NX lander på det danske marked i begyndelsen af 2022, er der tale om en yderst luksuøs entre i et segment, som i Danmark er blevet ekstra interessant pga. den danske afgiftslovgivning. For i klassen for premium plug-in hybrid SUV’er er en indstigningspris på 560.000 kroner temmelig favorabel – og fokuserer vi på den F SPORT version, som vi havde særlig opmærksomhed omkring i forbindelse med de første internationale testkørsler og som er prissat til 686.000 kroner, er køreoplevelsen helt på første klasse.

Lexus UX 300e - Biltest

First test: Lexus UX 300e

Billigste Lexus er en elbil

Det er symptomatisk for tiden og måske også for Toyota koncernen, at den første regulære fuldt elektriske bil er en Lexus – introduceret internationalt i foråret 2021. Det passer perfekt til relanceringen af Lexus i Danmark, men er også helt i overensstemmelse med koncernens miljø-strategi.

Lexus NX 450h+ Verdenspremiere

Verdenspremiere i København: Helt ny Lexus NX

Lexus plug-in markerer den danske relancering

Når Lexus officielt kommer tilbage på det danske marked midt på efteråret sker det med den helt nye Lexus NX i den potente plug-in hybrid version, 450h+, som det måske allerstærkeste kort. Helt usædvanligt var det da også, at Lexus havde bragt en bil til København, og den havde så verdenspremiere så eksotisk et sted som i studie-kælderen under Toyota/Lexus domicilet i København.