Korte Formel E nyheder marts 2021

Dansker skal teste Formel E

Frederik Rasmussen vandt Formula E: Accelerate

Korte Formel E nyheder juni 2020


Formel E kalenderen 2021 er offentliggjort

 

Formel E organisationen har publiceret en foreløbig løbskalender for 2021. I modsætning til de forgående år har man valgt, ikke at starte ud i efteråret.

Korte Formel E nyheder maj 2020

Formula E Race at Home:

Spændingen spidser til

Nissan-teamets Oliver Rowland vandt løbet "i Berlin"


Efter fem afdelinger af Formula E Race at Home serien er spændingen stor. Efter et par løb, hvor BMW's Max Günther dominerede, var det Mahindra's Pascal Wehrlein, der overtog førstepladserne og senest, i den virtuelle udgave af "Berlin E-Prix" i Berlin Tempelhof slog Nissan's Oliver Rowland til og besejrede Stoffel Vandoorne fra Mercedes Formel E-teamet.

Korte Formel E nyheder april 2020

BMW's Max Günther dominerer Formel E eSport serien

BMW's Formel E kører, Maximillian Günther, vandt sin første sejr i år i den virkelige Formel E løbsserie, men han kan også finde ud af at køre eSport. Han vandt både det første testløb på den virtuelle Monaco-racerbane (læs mere om sejren her >>>), og også det første officielle mesterskabsløb i Formula E Race at Home Challenge.

Korte Formel E nyheder marts 2020

Tommaso Volpe: Ny Nissan motorsportsdirektør

Pr. 1. april har Nissan ny motorsportsdirektør. Tommaso Volpe afløser Michael Carcamo på posten som den øverst ansvarlige for Nissans globale motorsportsaktiviteter og han er dermed også ny chef for Nissans Formel E team.