Korte Formel E nyheder marts 2021

Dansker skal teste Formel E

Frederik Rasmussen vandt Formula E: Accelerate

Den danske Esport-racerkører, Frederik Rasmussen, har sikret sig en test i en ægte Formel E racerbil. Frederik Rasmussen sejrede i det virtuelle finaleløb i Formula E: Accelerate serien på racerbanen i Rom, som i virkelighedens verden d. 10. april tager imod de rigtige Formel E racere, og vandt dermed serien med ialt 143 points. Frederik Rasmussen var tilknyttet det amerikanske Dragon Penske team, som han i samme ombæring bragte ind på 2. pladsen i team-konkurrencen. Blandt de kørere, som Frederik Rasmussen besejrede, var Kevin Siggy, som sidste forår tog sejren i Formula E Race-at-home Challenge. I Formula E: Accelerate sluttede Siggy på 3. pladsen. Foruden en samlet gevinst på 20.000 Euro kan Frederik Rasmussen nu se frem til senere på året, nærmere bestemt i forbindelse med Valencia E-Prix d. 24. april, også at skulle teste en rigtig Formel E racerbil. Her vil han blive målt op imod Kevin Siggy, der opnåede sin test-mulighed netop som resultat af sejren i Race-at-Home Challenge. Frederik Rasmussen selv begyndte på SIM-racing i 2014 og er medlem af Red Bull Racings Esport team. Hér medvirkede han til sejren i F1 Esport team-mesterskabet både i 2019 og 2020.

SIDSTE (pr. 27. marts 2021): Valencia E-Prix bliver et dobbelt løb, med løb både lørdag og søndag. Det indebærer, at den planlagte rookie test aflyses. Det er planen at finde en erstatningsdato senere på året.


Extreme-E starter ud og kan ses på Eurosport

Verdens mest ekstreme løbsserie for elektriske racerbiler starter ud i Påsken. Løbene finder sted på ekstreme destinationer (Grønland er en af dem senere på året), en stor mængde af verdensstjerner deltager og hvordan det går, kan man følge på Eurosport.

Der sendes udsendelser om Extreme E efter følgende udsendelsesplan (kan ses på Eurosport 1 og discovery+):

23. marts, 22:30-23:30: Optakt/baggrund

30. marts, 22:30-23:30: Optakt til Påskens løb

6. april, 22:00-23:00: Påskens løb

Læs mere om Extreme E på Formel E.dk >>>