2022-FE-optakt-FE

Nye regler giver fair resultater

Formel E VM 2022

Fredag d. 28. januar køres sæsonens første løb i Formel E verdensmesterskabet. Det kommer til at ske efter et fuldstændig revideret kvalifikations setup, hvor det i langt højere grad bliver deltagernes præstationer, som afgør udfaldet og dermed startopstillingen, end det hidtil var tilfældet. Sæsonen, som også bliver den mest omfattende i Formel E historien, byder i sagens natur også på nye kørere og også nye teams er på vej.

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Thursday, 26 May 2022

 


Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.