XPeng-G9-AWD-Performance-FE

XPeng G9: Luksus og power for alle pengene

Biltest: XPeng G9 AWD Performance

"Kan I ikke lige vente til den næste opdatering er installeret," lød meldingen fra den danske importorganisation bag det kinesiske bilmærke, XPeng, Vores svar: "Helst ikke, for så er der vel en ny opdatering i pipelinen, og så bliver testen udsat igen." Løsning: Vi gik under huden på XPeng G9 og lovede, at se bort fra de områder, der især er fokus på ved den kommende opdatering.

 

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Tuesday, 16 April 2024

Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.

Bemærk: Med enkelte undtagelser er alle Formel E fotos stillet til rådighed af ABB Formula E World Championship, hvor den specifikke copyright er anført på mesterskabets media-site.