2021 Formel E Verdensmesterskabet Race 4

2021 Rom E-Prix- Race 2

Vandoorne tager revanche og Jaguar fører an

For Stoffel Vandoorne var søndagens fjerde afdeling af Formel E verdensmesterskabet noget af en revanche set i lyset af lørdagens uheld. Belgieren kørte sin Vestas-powered Mercedes EQ Formel E racer til sejr, alt imens Jaguar udbyggede sin VM-føring efter de to løb i Rom og nu også har begge de første placeringer i kørernes Verdensmesterskab.

2021 Formel E Verdensmesterskabet Race 3

2021 Rom E-Prix- Race 1

Vildt race med sejr til Vergne

Årets tredje Formel E race fandt sted i Rom på et nyt bane-layout med hastigheder på op til 250 km/t. Racet var vildt og det var den tidligere dobbelte Formel E mester, Jean-Eric Vergne, der trak det længste strå og kørte over målstregen som vinder i sin helt nye racer.

2021 Formel E Verdensmesterskabet Race 2

2021 Ad Diriyah E-Prix - RACE 2:

Sejr til Bird – Jaguar tager VM-føringen

Der skulle ikke mere end et enkelt VM-løb til, før Jaguars beslutning om at hyre den rutinerede britiske kører, Sam Bird, bar frugt. I Ad Diriyah-weekendens Race 2 blev Bird kåret som vinder af et i øvrigt ret dramatisk løb, og ved samme lejlighed tog Jaguar føringen i team-mesterskabet.

2021 Formel E Verdensmesterskabet Race 1

2021 Ad Diriyah E-Prix - RACE 1:

Nyck de Vries og Mercedes skriver Formel E historie

Nyck de Vries og det Vestas-supporterede Mercedes EQ team vinder historiens første Formel E VM løb, det første Formel E løb kørt om aftenen nogensinde og en sejr, der for den dygtige hollænder var hans første løbssejr i cockpittet på en Formel E racerbil.

2021 Formel E VM optakt: VM i respekt for og trods Corona

ABB FIA Formel E verdensmesterskabet 2021:

Formel E i respekt for og trods Corona

VM-status, nye tekniske regler og i sagens natur også nye Corona-dikterede retningslinjer har smittet af på det kommende Formel E mesterskab, som starter ud i Riyadh d. 26. februar. Ikke desto mindre kan det let blive den tætteste og mest spændende sæson i mesterskabets blot seks-årige historie.