Toyota Yaris 1,5 VVT-iE Hybrid - Biltest

Biltest: Toyota Yaris 1,5 VVT-iE Hybrid H3 SMART

At være eller ikke være en elbil – det er spørgsmålet

Elektriske biler er en stor del af den overskuelige fremtids mobilitet. Herom er ingen i tvivl. Men der er en overgangsperiode, indtil landet har et tilstrækkeligt udbygget elnet med tilstrækkelig kapacitet og tilhørende ladepunkter og indtil industrien har fundet et prisbilligt og langt mere effektiv alternativ til de kostbare og tidsrøvende litiumbatterier.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid - First World Test

First World Test: Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Toyota flagskib sætter ny standard

Med den nye Toyota RAV4 Plug-in Hybrid sætter verdens største bilmærke ny standard for miljørigtige, elektrificerede hybridbiler. Den elektriske rækkevidde er ikke mindre end 75 kilometer, hvilket giver nye muligheder for at køre fuldt elektrisk og derigennem medvirke aktivt til, at reducere såvel udledningen af CO2 som kvælstofilter – plus at bidrage til mindre støjforurening.

Toyota Yaris Hybrid - First World Test

First World Test: Toyota Yaris Hybrid

Sjov og velkørende

Den helt igennem nye Toyota Yaris er baseret på Toyotas nye globale arkitektur og den såkaldte GA-B platform. Den viser sig fra sin bedste side i bilen, som lander på de danske landeveje i begyndelsen af september måned.

Toyota C-HR 2,0 Hybrid - Biltest

Biltest: Toyota C-HR 2,0 Hybrid C-HIC Royale

Alsidig hybrid succes

Med 3 millioner hybridbiler solgt alene i Europa og over 15 millioner på verdensplan siden hybrid-æraen begyndte for mere end 20 år siden er Toyota ikke alene førende indenfor den miljøskånende teknik, de har også gjort teknikken brugbar i en alsidig hverdag for millioner og atter millioner bil-brugere. Det er den iøjefaldende C-HR et glimrende eksempel på.

Toyota Corolla Touring Sports 2,0 Hybrid H3 GR Sport - Biltest

Biltest: Toyota Corolla Touring Sports 2,0 Hybrid H3 GR Sport

Sporty tourer med fornufts-økonomi

Allerede i fjor prøvede vi den nye Toyota Corolla i en potent udgave med 180 hybrid heste. Vi har også haft fokus på Touring Sports udgaven med den mere moderate 122 hestes drivline. I mellemtiden er netop drivlinen optimeret og der var mulighed for, at parre forskellighederne mellem de to bil-varianter oven i købet i den særlige GR Sport version. Resultatet er glimrende.