Renault Master verdenspremiere

Verdenspremiere på Solutrans: Renault Master
Fleksibelt "el-værktøj" på multi-energi platform

Det er ikke hverdagskost med verdenspremierer på nye varebiler. Især ikke så banebrydende nyheder som den helt nye og yderst alsidige Renault Master, som den franske bilfabrik præsenterer på Solutrans messen for erhvervskøretøjer, der i skrivende stund finder sted nær Lyon i Frankrig.

Peugeot E-3008 - verdenspremiere

 

3008 er nu fuldt elektrisk – indtil videre

Der var fuldt fokus på elektrisk drift, da Peugeot løftede sløret for den helt nye generation af succesmodellen, 3008. Den nye E-3008 er nemlig, som navnet indikerer, fuldt elektrisk.

BMW Neue Klasse

2023 IAA: BMW verdenspremiere

BMW Neue Klasse: Den nye klasse i den nye verden

Det var ikke en ny bil, BMW havde verdenspremiere på i forbindelse med IAA Mobility i München, og præsenterede for over 700 gæster ved en særlig begivenhed få dage inden messens officielle åbning. Det var en helt ny grundfilosofi i bildesign og biloplevelse. En helt ”Neue Klasse”, altså en helt ny klasse, som BMW selv udtrykker det. Vi kan tilføje …klar til den nye og på mange måder anderledes verdensorden.

IAA 2023: Verdenspremiere på MINI Cooper og MINI Countryman

MINI elbiler for både små og voksende familier

MINI har taget konsekvensen: En MINI familie bliver ikke nødvendigvis ved med at være mini. Og moderne familier med flere medlemmer har brug for mere plads. Derfor er den helt nye MINI Countryman noget større end forgængeren. Men bare rolig: Den ”lille” MINI har ikke fået vokseværk, om end den ser anderledes ud end hidtil – sådan da – og nu konsekvent bærer tilnavnet ”Cooper”. Og så er begge elektriske.

Verdenspremiere: Renault Scenic E-Tech electric

Ny Renault Scenic er de moderne detaljers bil

Den helt nye Renault Scenic, der i skrivende stund vises frem på IAA Mobility i München, er tænkt helt igennem på mange fronter, uden angst for at bryde med traditioner og forventninger. Især har miljøet være i fokus – både det, der omfatter ansvarsfuld omgang med jordens ressourcer, men også det miljø, mennesker indeni såvel som udenfor bilen er en del af.

POPULÆRT om BILER

Velkommen til E-formel universet

Formel E.dk-Sport-Mobilitet er et net-magasin med miljøoptimeret mobilitet som omdrejningspunkt. Formel E racerløb og E-motorsport er en vigtig og underholdende del af E-universet, men E-formlen er meget andet: Elektricitet, naturligvis.

Men også Energi, Energi-styring, Entusiasme, "Environment" (miljø), Effekt, "Economy" (økonomi), Evolution, Emotion (følelse) og ikke mindst Etik.

Tilsammen har man FORMLEN for miljø optimal mobilitet.

Bemærk: Med enkelte undtagelser er alle Formel E fotos stillet til rådighed af ABB Formula E World Championship, hvor den specifikke copyright er anført på mesterskabets media-site.

POPULÆRE VIDEOER