Peugeot skruer op for strømmen

Peugeot skruer op for strømmen

I lighed med de fleste af kollegerne i bilbranchen er også Peugeot ret aktiv med ikke færre end fire elektrificerede biler, som lanceres netop nu. Det handler om to fuldt elektriske biler, baseret på den samme platform, nemlig e-208 og e-2008, samt plug-ind hybrid versioner af såvel 3008 som 508, hvor sidstnævnte både kan fås som sedan og stationcar.

Nye hybrid-motorer til Land Rover Defender

Nye hybrid-motorer til Land Rover Defender

Plug-in æraen er over os, og ikke bare lancerede Land Rover den exceptionelle nye Defender, nu er man også klar med en plug-in hybrid version, der både er mere miljørigtig, og også den kraftigste Defender til dato med 404 hestekræfter på de fire trækkende hjul. Og i tilgift også nye mild hybrid dieselmotorer.

Verdenspremiere: Nissan Ariya crossover coupé

Verdenspremiere: Nissan Ariya crossover coupé

Fuld power på ny Nissan elbil

Nissan er på verdensplan førende indenfor produktion og salg af elbiler. Det er især den populære Nissan LEAF, men også elektriske varevogne, der har bragt den japanske bilproducent i den stærke position. Om et års tid får de følgeskab af endnu en helt ny Nissan elbil - med flere kræfter, længere rækkevidde og et iøjefaldende, sporty design.

Verdenspremiere: Toyota Yaris Cross Hybrid

Verdenspremiere: Toyota Yaris Cross Hybrid

Gennemtænkt i første forsøg

Egentlig skulle den nye B-SUV fra Toyota være præsenteret på Genève Motor Show i begyndelsen af marts. Men sådan blev det som bekendt ikke. Og som corona-krisen har udviklet sig, var det logisk, at den nye bil skulle præsenteres on-line. Og det er præcis hvad Toyota dags dato har gjort. Detaljerne var ikke mange – men der er også et års tid til den nye Yaris Cross, som den er døbt, produktionsteknisk vil kunne køre ud på de europæiske landeveje.

Ny avanceret Honda Jazz

Præsentation: Ny avanceret Honda Jazz

Inden udgangen af 2022 skal alle Honda biler, solgt på det europæiske marked, være elektrificeret. Det er en stramning af en tidligere melding, hvor målet var sat ved udgangen af 2025. Og man spilder ikke tiden hos Honda. Vi har først på året haft mulighed for at prøvekøre den helt nye fuldt elektriske Honda e, den lanceres efter planen (der indtil videre ikke er ændret på grund af Corona-truslen) i juni måned og samtidig introduceres også en ny elektrificeret udgave af familiebilen, Honda Jazz.

POPULÆRT om BILER

Velkommen til E-formel universet

Formel E.dk-Sport-Mobilitet er et net-magasin med miljøoptimeret mobilitet som omdrejningspunkt. Formel E racerløb og E-motorsport er en vigtig og underholdende del af E-universet, men E-formlen er meget andet: Elektricitet, naturligvis.

Men også Energi, Energi-styring, Entusiasme, "Environment" (miljø), Effekt, "Economy" (økonomi), Evolution, Emotion (følelse) og ikke mindst Etik.

Tilsammen har man FORMLEN for miljø optimal mobilitet.

POPULÆRT

POPULÆRE VIDEOER