Ford Explorer Plug-in Hybrid - First Test

First Test: Ford Explorer Plug-in Hybrid

Elektrisk hjælp gør Fords STOR-satsning realistisk

En gigantisk bil til over en million kroner er ikke hverdagskost fra Ford. Ikke i Danmark i hvert fald og sådan set heller ikke i Europa. Men Ford har sat stikket i stikkontakten, og den elektriske hjælp gør den store Ford Explorer helt tålelig for det miljøbevidste europæiske publikum.

Ford Puma 1,0 EcoBoost mHEV 155 hk ST-Line - Biltest

Biltest: Ford Puma 1,0 EcoBoost mHEV155 hk ST-Line

Kraftfuld crossover på rov efter bilkøberne

Allerede i februar prøvede vi den helt nye Ford Puma i forbindelse de første internationale testkørsler på vejene omkring Malaga i Spanien. Kort tid efter sprang den nye crossover ind på det danske marked, gik på rov efter bilkøberne og i vores optik er der ingen tvivl: Den bil bør få succes hos det danske publikum.

Ford Kuga Plug-in Hybrid - Biltest

Biltest: Ford Kuga Plug-in Hybrid ST-Line

Anderledes plug-in hybrid

Ford har lanceret en helt ny generation af den mellemstore SUV, Ford Kuga. Og nyt er det også, at den kan fås i en plug-in hybrid udgave, noget som givet vis vil tiltale mange danskere, for det er som om at netop plug-in hybrid idéen er slået an herhjemme, og det samme er SUV-kategorien. Så Ford rammer med den nye Kuga præcist ind i den markeds-tendens.

Ford Transit og Tourneo PHEV -First Test

First World Test drive: Ford Transit og Tourneo PHEV

Ford tænder for strømmen

I foråret bebudede Ford, at man ligesom de fleste af kollegerne i branchen var godt i gang med den elektriske omstilling. Men modsat de fleste havde man tænkt sig, at lægge ud med varebiler. Det giver god mening, for dér er Ford nemlig allerede i en klar førerposition. Og nu har fabrikken da også præsenteret de første elektrificerede biler.