Biltest: Volkswagen ID.Buzz Style

Design-ID på højere niveau

I blandt er det befriende, at nostalgi og historie stadig finder plads i den moderne high-tech verden. Og ligeså befriende er det, at den moderne high-tech kan benyttes som basis for nostalgien. For uden det ikoniske Folkevogns-rugbrød fra 50’erne, ville mange nok have kløet sig lidt i nakken og sagt: Hvad er nu det for noget, den dér VW ID.Buzz.

Biltest: BYD ATTO 3 Design

Ingen varm luft eller røg på vandet

Det er ikke varm luft, når man på bagsmækken af BYD-bilerne får betydningen af de tre bogstaver i deres fulde ordlyd: Build Your Dreams, for det er det, BYD siden 1995 har gjort i hjemlandet Kina. Og det er heller ikke fordi den varme luft er omdannet til røg på vandet.

First test: NIO ET5

Ny markedsrigtig premium sports coupé

NIO er ny i Danmark. Men internationalt er den kinesiske bilproducent så småt ved at have nogle år på bagen. Man kender ikke mindst NIO fra Formel E, hvor fabrikken, godt nok under et andet navn (NEXTEV) vandt det første mesterskab nogensinde tilbage i 2015. Sidste efterår blev NIO lanceret i Danmark med den velvoksne fuldt elektriske limousine, ET7, og nu er man klar med den helt nye og noget mere sporty ET5.

First World Test: Aiways U6

Køreglad elektrisk sports-crossover

Aiways selv kalder den nye U6 for en SUV-coupé. Vi går så vidt som at kalde den en sports-crossover, for sådan som bilerne var sat op i forbindelse med de første internationale prøvekørsler på varierede vejstrækninger nord og vest for Lissabon i Portugal, var det den sportslige køreoplevelse i traditionel forstand, der dominerede. Men havde elbils-vægten da ingen betydning?

Biltest: Jaguar F-PACE P400e AWD S

Alsidig førsteklasses plug-in hybrid

Når nu Jaguar har et søstermærke, der er førende indenfor off-road kørsel, og man skal bygge en 4-hjulstrukken version af den velvoksne SUV, Jaguar F-PACE, er det nærliggende, at trække på søster-mærkets erfaring og ekspertise. Det er der i vores optik ingen tvivl om, at man har gjort, især ikke i den tidsnære plug-in udgave. Og hvordan så lige det?

POPULÆRE VIDEOER