Korte Formel E nyheder - januar 2019

Marrakesh E-Prix: udvidet TV-dækning

Formel E mesterskabet vises som bekendt på Eurosport, men udvalgte E-Prix'er vil fremover også kunne ses på Discovery kanalen 6'eren. Første gang er lørdag d. 12. januar, hvor både 6'eren og Eurosport viser Marrakesh E-Prix LIVE.Top foto: Det er svært at få armene ned: Den regerende Formel E mester, Jean-Eric Vergne, som kører for DS i år, kan lørdag d. 12. januar ses i aktion LIVE på Eurosport såvel som Discovery-kanalen 6'eren.

 


Eurosport ejes af Discovery, som også ejer og producerer TV-kanalen "6'eren". 6'eren har imidlertid en større udbredelse i Danmark end Eurosport og appellerer til et bredere publikum, og man ønsker, når det programmæssigt er muligt, både at medvirke til at udbrede kendskabet til Formel E udenfor motorsportskredse og naturligvis også, at nyde gavn af den stadig stigende interesse for den miljø-optimerede motorsportsgren, der især appellerer til det yngre publikum. Allerede i 2018 overgik Formel E i popularitet globalt alle andre motorsportsgrene pånær Formel 1.

Når 6'eren lørdag d. 12. januar for første gang viser Formel E, bliver det med Formel E.dk's redaktør, undertegnede Søren Clauding, som kommentator. På Eurosport er det en anden erfaren motorsportskommentator, Peter Maaløe, som holder seerne orienteret om begivenhederne på banen.

Udsendelsesplanen på 6'eren er stort set identisk med Eurosports:

15:27-16:00: Super-pole

16:00-17:15: Løb