2019-Geneve-Jaguar-I-PACE-car-of-the-year

Jaguar I-PACE: Car of the Year 2019

 I en nervepirrende finale blev Jaguar I-PACE mandag eftermiddag kåret til den europæiske Car of the Year 2019. Den britiske elbil opnåede ligeså mange stemmer som den franske sportsvogn Alpine A110, som er et søstermærke til Renault og udslagsgivende blev det at flere havde I-PACE som topkandidat. De to biler blev valgt ud af et felt bestående af KIA Ceed, Ford Focus, Citroën C4 Aircross, Peugeot 508 og Mercedes A-klasse, der sluttede i nævnte rækkefølge. Læs vores aktuelle test af Jaguar I-PACE hér >>>


 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Monday, 17 February 2020

 


Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.