2019 - BMW skruer op for spændingen


af Søren Clauding - 14. september 2018


Det var ikke uventet, men helt klart en markering af sit engagement i Formel E, at BMW nu har præsenteret deres version af den kommende sæsons Formel E racerbil.

Det skete ved en flot anlagt begivenhed i BMW Welt - det store udstillingscenter i München, hvor alle gæster har fri adgang, året rundt - og såvel BMW's bestyrelse som fabrikkens udviklingsafdeling og motorsportsafdeling med motorsportsdirektør Jens Marquardt i spidsen var til stede, da tæppet ikke blev løftet, men... nå ja, se selv videoen.

BMW fortsætter samarbejdet med Andretti teamet og der er nu tale om en regulær fabriksindsats, og der bliver populært sagt skruet op for spændingen i den kommende sæson. Det mest spændende er måske i første omgang, om den helt nye bil vil være konkurrencedygtig fra starten af. Sidste sæson var mildest talt noget middelmådig, så det kan egentlig kun gå den rigtige vej.Kørersammensætningen er den rutinerede Antonio Felix da Costa (tv på billedet), som også kørte for teamet i fjor og har været med siden Formel E mesterskabets spæde start. Han får kompagniskab af englænderen Alexander Sims (th), der indtil videre er et ubeskrevet blad i elektrisk motorsport.


BMW har præsenteret deres nye BMW iFE.18 Formel E racer til deres debutsæson som fabriksteam i det internationale Formel E mesterskab. Vi har bl.a. talt med motorsportsdirektør Jens Marquardt. Fuld HD.