2022-R15-start-Evans---di-Grassi-FE

Seoul E-Prix 2022: Flot Formel E finale med velfortjente sejre

2022 Formel E verdensmesterskabet 15. og 16. afd – Seoul

Set i lyset af voldsomme regnskyl og oversvømmelser i dagene op til Seoul E-Prix hang afviklingen i en tynd tråd. Men såvel arrangører som deltagere håndterede udfordringen forbilledligt. Løbene blev afviklet på en bane opført på det tidligere OL-område fra 1988, tæt ved floden, der løbet gennem byen (som huser 10 millioner indbyggere og i "stor-Seoul" ikke færre end 25 millioner. Og det var to af de fire VM-kandidater, der vandt de to løb.


 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Wednesday, 28 September 2022

 


Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.