Peugeot-308-HB-PHEV-FE

Peugeot 308 PHEV: Den er fransk, den er dejlig

Biltest: Peugeot 308 PHEV H/B 180 hk 8EAT First Selection FWD

Man kan ikke andet end blive lidt frankofil, når man oplever den helt nye Peugeot 308 – hvis man altså ikke er det i forvejen. For om nogen er Peugeot i stand til for en rimelig penge at sammensætte en bil, så der både er noget til øjet og noget til køreoplevelsen. Men om tiden så er vokset fra de "flade" konventionelle hatchbacks er en anden ting, for selvom den nye 308 ikke er helt konventionel, så er den jo hverken en crossover eller en SUV, der jo ellers er meget populære for tiden.

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Thursday, 26 May 2022

 


Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.