2022-Berlin-E-Prix-Gunther-action

Nissan Motorsportsdirektør Tommaso Volpe: Nissan ser fremad

Interview med Nissan Motorsportsdirektør Tommaso Volpe og racerkører Max Günther

Det ville være til at forstå, hvis man havde mistet modet en lille smule i Nissans Formel E team. Første del af 2022 sæsonen har bestemt ikke været som ønsket. Fra tidligere at have vundet Formel E mesterskabet for teams ikke færre end tre gange, fra at Nissan e.dams i 2020 sluttede på 2. pladsen og Sébastien Buemi blev nr. 4 i kørernes mesterskab oplevede man i 2021 et frit fald, og det har man endnu ikke for alvor fået rejst sig fra.


 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Sunday, 28 May 2023

Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.

Bemærk: Med enkelte undtagelser er alle Formel E fotos stillet til rådighed af ABB Formula E World Championship, hvor den specifikke copyright er anført på mesterskabets media-site.