Lexus-UX300e-FE

Lexus UX 300e - Luksuøs elektrisk hverdagsbil

Biltest: Lexus UX 300e Luxury

Markedet bugner af kompakt til mellemstore elbiler i 3-400.000 kroners prisklassen. Ikke mærkeligt, for med afgiftsfritagelse bliver prisforskellen markant mindre på elbiler end konventionelle biler eller hybridbiler, som er fuldt afgiftsbelagte. De har dog alle uden undtagelse en udfordring på rækkevidden, for det er fortsat infrastrukturen, opladningshastigheden og batterikapaciteten, der sætter begrænsningerne. I den luksuøse ende er Lexus UX 300e imidlertid et stærkt tilbud.


 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Thursday, 01 December 2022

 


Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.