KIA-EV6-FE

KIA EV6: KIA's elektriske fremtidsbil er her lige om lidt

Præsentation: KIA EV6

KIA er blandt de førende på verdensplan, når det gælder elektrificerede biler. Indenfor de næste fem år vil fabrikken lancere 11 helt nye elbiler, og i 2030 er det planen, at 40 procent af produktionen skal være elektrificeret, tal der realistisk genspejler den forventede globale markedsudvikling. Og det førstkommende skridt med sigte på 2026 er introduktionen af KIA's elektriske fremtidsbil, KIA EV6, der lander i Danmark til oktober.

 

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Wednesday, 04 August 2021

 


Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.