BMW-X3-xDrive-30e-FE

Biltest: BMW X3 xDrive 30e plug-in hybrid

Kraftfuld "miljø-SUV" i premium klassen

xDrive betyder firehjulstræk og som sådan er en BMW X3 xDrive med stor frihøjde og ægte SUV-former også en ægte SUV. Sådan en kan også komme frem, når asfalten skiftes ud med ujævn vej eller lettere off-road terræn. Men den hér prøvekørte udgave: Nej, på ingen måde, det går ikke Jo, den kan godt, men så vil der efter kort tid ikke være meget tilbage af de pæne 21" alufælge til 40.000 kroner, og det går ikke…Vi har prøvet den kraftfulde plug-in hybrid udgave af BMW X3 xDrive med små 300 hestekræfter på ujævne og snoede veje - oven i købet iklædt det sportslige M Sport setup. Fuld HD. Testrapporten er på trapperne. 

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Friday, 22 January 2021

 


Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.