NIO-ET5-FE

NIO ET5: Ny markedsrigtig premium sports coupé

First test: NIO ET5

NIO er ny i Danmark. Men internationalt er den kinesiske bilproducent så småt ved at have nogle år på bagen. Man kender ikke mindst NIO fra Formel E, hvor fabrikken, godt nok under et andet navn (NEXTEV) vandt det første mesterskab nogensinde tilbage i 2015. Sidste efterår blev NIO lanceret i Danmark med den velvoksne fuldt elektriske limousine, ET7, og nu er man klar med den helt nye og noget mere sporty ET5.

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Sunday, 28 May 2023

Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.

Bemærk: Med enkelte undtagelser er alle Formel E fotos stillet til rådighed af ABB Formula E World Championship, hvor den specifikke copyright er anført på mesterskabets media-site.