Honda-e-FE

Biltest: Honda e - fedest og coolest i byen

Fedest og coolest i byen – på ren el

Indrømmet: Da undertegnede første gang så den nye Honda e som projektbil – det var på Frankfurt Motor Show i 2017 – syntes jeg, at den så lidt fjollet ud. Men man har jo lov at blive klogere, og der gik jo også et par år inden den lille elbil blev sat i serieproduktion. Og indrømmet: Da de internationale prøvekørsler fandt sted tidligt på året, var holdningen blevet drejet 180 grader, og dengang, i Valencia, blev der sat en tyk streg under. Honda er den fedeste og cool'ste el-bybil.



Vi har prøvekørt den måske mest fancy og fedeste elektriske mini-bybil på markedet. I hjertet af København langs kanalerne på Christianshavn. Fuld HD.

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Friday, 22 January 2021

 


Du har klikket ind på FormelE.dk - Sport - Mobilitet

FormelE.dk - Sport - Mobilitet er helt nyt og fokuserer på miljørigtig mobilitet.

FormelE.dk hænger sammen med Motorsiden.dk og i begyndelsen vil der være sammenfaldende indhold, men FormelE.dk vil også udvikle sig selvstændigt.

Det skal også være sjovt at være miljørigtig. Derfor er elektrisk motorsport en vigtig del af indholdet.

FormelE.dk udgives og redigeres af Søren Clauding, som bl.a. allerede i 2009 i forbindelse med COP15 i Danmark var medarrangør af verdens første enduro-race for elektriske motocrossmotorcykler og siden også kommentator på sports-TV kanalen Eurosports omfattende dækning af Formel E.

Overgangen fra konventionel mobilitet til miljø-optimerede løsninger vil strække sig over mange år. Men måske går det hurtigere end man forestiller sig.